Το Nissan GT-R πέτυχε στην πίστα του Mount Panorama, μια μεγαλειώδη νίκη στον 12ωρο αγώνα αντοχής του Bathurst, για το 2015.

Σε έναν συναρπαστικό αγώνα, με συγκρούσεις και αυτοκίνητα ασφαλείας, ο Ιάπωνας Katsumasa Chiyo πέρασε δύο αυτοκίνητα στο προτελευταίο γύρο, εξασφαλίζοντας μια σημαντική νίκη για την παγκόσμια αγωνιστική ομάδα της NISMO.

Για τον Chiyo και τους οδηγούς του GT Academy Wolfgang Reip και Florian Strauss, είναι η πρώτη φορά που με το Nissan GT-R κερδίζουν τον αγώνα στο Mount Panorama, καθώς οι τελευταίες νίκες είχαν σημειωθεί στον αγώνα Bathurst 1000, τα έτη 1991 και 1992.

Το πλήθος των θεατών στην πίστα του Mount Panorama άρχισε να ζητωκραυγάζει τον Chiyo, τη στιγμή που βρέθηκε στην κεφαλή της κατάταξης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nissan GT-R NISMO GT3 του αγώνα, υπέστη ζημιές κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών του Σαββάτου και η επισκευή του ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες μόνο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.

Δείτε το βίντεο με τα τελευταία, καθοριστικά λεπτά του αγώνα:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.