Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοίνωσε ότι, η εταιρεία Volvo Car Hellas VOLVO CAR εκτελεί προγράμματα ανάκλησης των μοντέλων S60 (παραγωγής 2001-2009) και S80 (παραγωγής 2001-2006),  με κωδικό ανάκλησης R-10125. 

Η ανάκληση αφορά σε 2414 οχήματα. Σε περίπτωση ενεργοποίησης του αερόσακου οδηγού, λόγω σύγκρουσης, ενδέχεται, σε σπάνιες περιπτώσεις, να εξέχουν μικρά υπολείμματα του ενεργοποιητή από το εσωτερικό του αερόσακου, τα οποία είναι πιθανό να προκαλέσουν τραυματισμό. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. 

Οι  ιδιοκτήτες  των  ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως  μέσω email/επιστολής, ώστε  να προσέλθουν στο  δίκτυο  Εξουσιοδοτημένων  Επισκευαστών αυτοκινήτων Volvo σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει αντικατάσταση του αερόσακου οδηγού, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. 

Για  περισσότερες  πληροφορίες  ή  διευκρινίσεις  οι  καταναλωτές  παρακαλούνται  όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Volvo Car Hellas στο τηλέφωνο 210-6241833.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.