Νέος κινητήρας της Opel με προδιαγραφές Euro 6

O high-tech diesel κατασκευάζεται στο Kaiserslautern


AUTO
22:13
14/12/2014
Νέος κινητήρας της Opel με προδιαγραφές Euro 6
loading

Το εργοστάσιο της Opel στο Kaiserslautern γιορτάζει την άφιξη ενός νέου κινητήρα που πληροί από τώρα τις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6.

Ο high-tech diesel, που αποδίδει 125 kW/170 hp και εντυπωσιακή ροπή 400 Nm θα διατίθεται για τα Opel Insignia και Zafira Tourer. Ωστόσο, ο νέος 2.0 CDTI δεν εντυπωσιάζει μόνο με την ισχύ και τη ροπή του, αλλά και με την αισθητή μείωση της κατανάλωσης και των ρύπων.

Τα επίπεδα θορύβων και κραδασμών μειώθηκαν με αποτέλεσμα μία πολιτισμένη και ομαλή λειτουργία, πρωτοφανή για την κατηγορία. Ο νέος diesel είναι 5 decibel πιο αθόρυβος από τους προκατόχους του στο ρελαντί.

Επομένως, ο 2.0 CDTI πληροί όλες τις σημαντικές απαιτήσεις ενός σύγχρονου κινητήρα και θα αυξήσει της απήχηση της diesel γκάμας της Opel. Αυτό σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας γενιάς μεγάλων diesel, που θα εξελιχθούν από τους μηχανικούς στο Τορίνο και το Ρίσελσχάιμ με την υποστήριξη και της ομάδας Β. Αμερικής.

Το εργοστάσιο του Kaiserslautern, που είναι γνωστό σαν κέντρο υψηλής τεχνογνωσίας στους τομείς των κινητήρων αλλά και των εξαρτημάτων αμαξώματος και πλαισίου, έχει μακρά παράδοση στην παραγωγή κινητήριων συνόλων.

Από το 1980, πάνω από εννέα εκατομμύρια κινητήρες έχουν κατασκευαστεί στο Kaiserslautern. Κινητήρες diesel κατασκευάζονται εδώ από το 1982. Το 1996 δημιουργήθηκε μια νέα μονάδα παραγωγής κινητήρων diesel και η αυξήθηκε η δυναμικότητα.

Η Opel πρόσφατα ανακοίνωσε περαιτέρω επενδύσεις για την παραγωγή μιας νέας οικογένειας κινητήρων και κιβωτίων που θα κατασκευάζονται στο Kaiserslautern και σε άλλα εργοστάσια.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει