Η Seat MÓ παρουσίασε κατά την επίσημη εκδήλωση του προγράμματος της Αστυπάλαιας τις δυνατότητες του ηλεκτρικού eScooter 125 με το οποίο συμμετέχει στο συγκεκριμένο project, που σκοπό έχει να καταστήσει το όμορφο νησί των Δωδεκανήσων ως το πρώτο “έξυπνο” και “πράσινο” νησί της Μεσογείου, χάρη στην πρωτοβουλία του VW Group και της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παραδόθηκε για χρήση από τις τοπικές αρχές το πρώτο ηλεκτρικό e-Scooter 125 ανάμεσα στα υπόλοιπα ηλεκτρικά οχήματα δωρεάς του VW Group, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει και η παράδοση 2 επιπλέον Scooters Seat MÓγια χρήση από την Ελληνική Αστυνομία στο νησί. 

Την Seat εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο κ. Lucas Casasnovas, Διευθύνων Σύμβουλος της Seat MÓ, που είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους υψηλούς καλεσμένους το eScooter 125 και ιδιαίτερα για την ευκολία που προσφέρει στην φόρτιση του η αποσπώμενη μπαταρία των 5,6 kWh,  η οποία του χαρίζει μέγιστη αυτονομία κίνησης έως 137 χλμ. για κάθε κύκλο φόρτισης. 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.