Το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση γύρω από το εμβληματικό Circuit de Monaco στην φινετσάτη Γαλλική Ριβιέρα. Η κομψή σχεδίαση του ηλεκτρικού coupé crossover ταίριαξε με το κομψό σκηνικό του Μονακό, καθώς το  Ariya πάτησε στο οδόστρωμα του διάσημου σιρικουί  που φιλοξένησε την πρόσφατη συμμετοχή της μάρκας στη Formula E.

Συνδυάζοντας ισχυρές επιδόσεις, συνδεδεμένες τεχνολογίες και επαναστατικό νέο σχεδιασμό, το αμιγώς ηλεκτρικό Ariya αντικατοπτρίζει το ηλεκτρικό μέλλον της Nissan. Με προηγμένη συνδεσιμότητα και τεχνολογία, ανταγωνιστικό εύρος χωρητικότητας μπαταρίας και με το μοναδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης e-4ORCE, έχει σχεδιαστεί για τον σύγχρονο τρόπο ζωής όπως τον επιβάλλουν τα περιβαλλοντικά δεδομένα.

Η πρώτη διαδρομή του Ariya στο εμβληματικό Circuit de Monaco δείχνει στο παγκόσμιο κοινό ότι τα ηλεκτρικά οχήματα με μηδενικές εκπομπές, είναι κάτι που όλοι μπορούν να βιώσουν.

Με 5 εκδόσεις του μοντέλου διαθέσιμες για την Ευρώπη, το ηλεκτρικό coupé crossover θα ταιριάξει απόλυτα στις ανάγκες του υποψήφιου Ευρωπαίου αγοραστή.