Η online ασφάλεια αυτοκινήτου δεν είναι γρήγορη μόνο στην έκδοση της, αλλά και στον τρόπο επιλογής της. Δες μερικά tips για να τη σχεδιάσεις άμεσα και εύκολα.

Έφτασε η στιγμή να ασφαλίσεις το όχημα σου, όμως δεν έχεις χρόνο για να ασχοληθείς αρκετά; Κανένα θέμα, μιας και σκοπός αυτού του άρθρου είναι να σε βοηθήσει να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές γρήγορα, ώστε να έχεις ένα πλήρες και οικονομικό συμβόλαιο online ασφάλειας αυτοκινήτου

Πάμε να δούμε τι πρέπει να συμπεριλάβεις, αλλά και να προσέξεις κατά τον σχεδιασμό μίας online ασφάλειας αυτοκινήτου:

1. Χρήσιμες παροχές

Το πιο πλήρες συμβόλαιο είναι να συμπεριλάβεις όσες περισσότερες πρόσθετες καλύψεις μπορείς. Αν όμως σκέφτεσαι το κόστος ή δεν είσαι σίγουρος αν αξίζει να επενδύσεις τόσα χρήματα ακόμα, τότε φρόντισε να έχεις τουλάχιστον οδική βοήθεια, κάλυψη από ανασφάλιστο όχημα και νομική προστασία. Αυτές οι τρείς αρκούν για να είσαι διασφαλισμένος από κάθε πιθανό καθημερινό κίνδυνο και να έχεις ένα δυνατό συμβόλαιο online ασφάλειας αυτοκινήτου.

2. Ακολούθησε τη φήμη

Μία εταιρεία αποκτά φήμη μέσα από την επιτυχημένη της πορεία. Αυτό σημαίνει πως κάνει κάτι σωστά και πως παρέχει άριστες υπηρεσίες στους καταναλωτές που την έχουν εμπιστευτεί. Κράτα αυτό ως σκέψη πίσω στο μυαλό σου όταν αναζητάς online ασφάλεια αυτοκινήτου. Το να επιλέξεις μία μεγάλη και γνωστή εταιρεία σημαίνει καλές υπηρεσίες και εγγύηση.

3. Οργάνωση

Εφόσον έχεις σκοπό να κάνεις άμεσα την αγορά μίας online ασφάλειας αυτοκινήτου, φρόντισε το κάθε click να μετρά. Έχε κοντά σου την ταυτότητα, την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και την τραπεζική σου κάρτα. Συμπλήρωσε το κάθε βήμα σωστά και στείλε φωτογραφία τα απαραίτητα έγγραφα που θα σου ζητηθούν. Αυτό ήταν έχεις σχεδόν τελειώσει. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία έλεγξε το email σου!

4. Μη διαβάζεις πολλές σελίδες ταυτόχρονα 

Οι online ασφάλειες αυτοκινήτου μπορούν να αποκτηθούν είτε από το site της ίδιας της ασφαλιστικής, είτε από πλατφόρμες τρίτων (aggregators). Για να κάνεις γρήγορα την επιλογή και την αγορά σου προτίμησε να μην ανοίγεις ταυτόχρονα πολλά παράθυρα και να συγκρίνεις τιμές. Εάν θες να κάνεις έρευνα αγοράς για να βρεις την πιο συμφέρουσα online ασφάλεια αυτοκινήτου, χρησιμοποίησε τα ψηφιακά εργαλεία που σου παρέχουν οι aggregators!