Η νέα γενιά του VW Passat θα λανσαριστεί το 2015 και κατά τα φαινόμενα εκτός των κλασικών εκδόσεων sedan και station wagon, θα διαθέτει CC εκδοχή, ενώ για πρώτη φορά αναμένουμε να το δούμε και με αμάξωμα fastback.

Ο CEO της Volkswagen Αμερικής, Michael Horn, αποκάλυψε πως εξελίσσεται ήδη το Volkswagen CC, ένα μοντέλο που θα επανέλθει στην γκάμα της VW, καθώς όπως φάνηκε και από το πρόσφατο πρωτότυπο NMC concept που θα οδηγήσει στο Jetta CC, οι άνθρωποι της VW πιστεύουν πολύ στο sedan αμάξωμα coupe αισθητικής.

Δικαίως, καθώς πλέον το επιβάλλει και ο ανταγωνισμός. Ο κ. Horn αποκάλυψε πως το εν λόγω μοντέλο θα ξεκινήσει να κατασκευάζεται σε 2-3 χρόνια πιθανότατα είτε στις ΗΠΑ, είτε στο Μεξικό.

Το αφεντικό της αμερικάνικης VW αποκάλυψε επίσης, πως εξετάζεται το ενδεχόμενο η επόμενη γενιά του Passat να διαθέτει και έκδοση fastback, μία εκδοχή αμαξώματος στην οποία δεν έχουμε ξαναδεί το γερμανικό μεσαίο μοντέλο. Η παραπάνω συνδυάζει το οικογενειακό προφίλ με ένα περισσότερο «ψαγμένο» ύφος.

Όλα αυτά συνθέτουν σίγουρα μία «δέσμη» μοντέλων, η οποία διευρύνει σημαντικά το target group του οχήματος, το οποίο περιλαμβάνει πλέον από τους πιο συντηρητικούς-παραδοσιακούς πελάτες, έως και τους πιο νέους ή προοδευτικούς αγοραστές.


Το Volkswagen CC.


Η οικογενειακή έκδοση Variant.


Η έκδοση fastback.

Πηγή: autotriti.gr