Σε συνέχεια της εξαιρετικής πορείας που διαγράφει το νέο Renault Clio 5ης γενιάς στην ευρωπαϊκή αγορά, όντας στην κορυφή των πωλήσεων, η 1η θέση είναι γεγονός και για την ελληνική αγορά. Πιο αναλυτικά, τον φετινό Αύγουστο, το Clio ήταν το μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στο σύνολο της ελληνικής αγοράς, με μερίδιο 7,43% και 513 ταξινομήσεις.

Το δημοφιλές γαλλικό μίνι, με την επίδοσή του, αναβάθμισε και την θέση της Renault στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς, καθώς η μάρκα αναρριχήθηκε στη 2η θέση των συνολικών ταξινομήσεων του μηνός Αυγούστου, με 653 ταξινομήσεις. Με μερίδιο αγοράς 9,45%, η Renault, κατάφερε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του 7,6% που είχε επιτύχει πριν από 5 χρόνια, επιτυχία αντικατοπτρίζει την συνολική ανοδική πορεία της μάρκας τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και σε ελληνικό επίπεδο.

Αιχμή του δόρατος, το Clio, αλλά και το εντελώς νέο Captur που μόλις ξεκίνησε την πορεία του και στην Ελλάδα, αλλά βρίσκεται στην 1η θέση των πωλήσεων της κατηγορίας του στην Ευρώπη. Συμπαραστάτες τα Twingo, Megane & Kadjar, ενώ με την αναμενόμενη άφιξη των υβριδικών Clio & Captur, η μάρκα φιλοδοξεί να παίξει σημαντικό ρόλο και στην νέα ηλεκτροκίνητη εποχή.