Την άποψη ότι μπορεί η Red Bull να έχει δείξει ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με την RB10, ωστόσο ακόμη είναι νωρίς για να ξεγράψουν τον τίτλο εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής τόνισε πως προς το παρόν δεν ξέρουν τι να περιμένουν, δεδομένων των πολλών αλλαγών στο πρωτάθλημα της Formula 1. Ακόμη, ο Γερμανός πιλότος επισήμανε πως στόχος του για το πρώτο γκραν πρι της σεζόν είναι αρχικά να τερματίσουν και στη συνέχεια να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά γίνεται.

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι ξεγράφουμε τον τίτλο, δεν θα ήταν δίκαιο. Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Οι χειμερινές δοκιμές δεν ήταν ιδανικές για εμάς. Δεν είμαστε στο καλύτερο επίπεδο για το γκραν πρι της Αυστραλίας, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πριν από δύο χρόνια ο Αλόνσο ήταν πολύ κοντά μας και ο τίτλος κρίθηκε στον τελευταίο αγώνα. Συνεπώς, όλα μπορούν να συμβούν», ήταν τα λόγια του Φέτελ, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Στη φάση που βρισκόμαστε είναι δύσκολο να ξέρουμε τι να περιμένουμε, για το πώς θα είναι οι αγώνες, ποια θα είναι η αίσθηση του μονοθεσίου και τελικά πόσα μονοθέσια θα τερματίσουν. Εμείς έχουμε προβλήματα, αλλά υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν περισσότερα. Εγώ θα βγω στην πίστα για να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να πάρω όσους περισσότερους βαθμούς μπορώ. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε στην καλύτερη δυνατή θέση».

Πηγή: sport-fm.gr