Τους στόχους του για την επόμενη σεζόν ανακοίνωσε ο Άντριαν Σούτιλ, ο οποίος όπως δήλωσε θέλει απεγνωσμένα ένα βάθρο, αφού δεν έχει πανηγυρίσει κανένα σε όλη του την καριέρα.

Ο γερμανός πιλότος, ο οποίος το 2014 θα τρέχει για λογαριασμό της Sauber, τόνισε πως ξεκινά τη χρονιά με σκοπό να καταφέρει να κάνει καλύτερο προσωπικό ρεκόρ από την ένατη θέση στην οποία είχε πλασαριστεί το 2011.

«Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να είναι ρεαλιστικό. Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η απόδοση των μονοθεσίων. Αυτό είναι μία πολύ δύσκολη ερώτηση για να την απαντήσουμε τώρα. Για μένα κάθε χρόνο ο στόχος είναι να κάνω κάτι καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά και κάτι καλύτερο σε ατομικό επίπεδο που είναι η ένατη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών το 2011», ήταν τα λόγια του γερμανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Αν υπάρχει η δυνατότητα να ανέβω στο βάθρο θα το προσπαθήσω επειδή ποτέ δεν είχα ένα στην καριέρα μου και απεγνωσμένα θέλω ένα. Συνεπώς, για μένα αυτός είναι ο στόχος. Δεν μπορώ να πω αν θα συμβεί ή όχι. Εξαρτάται από το πακέτο. Είναι πολύ σημαντικό ότι όλοι είναι αφοσιωμένοι και δεσμευμένοι στο να πετύχουμε τη νέα σεζόν».

Πηγή: sport-fm.gr