Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, την επόμενη χρονιά θα παρουσιάσει 23 νέα μοντέλα, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις αγορές, ενώ αναμένεται να λανσαριστούν και δύο νέοι κινητήρες EcoBoost.

Με μια ιδιαίτερα «επιθετική» πολιτική θέλει να ξεκινήσει το 2014 η Ford, καθώς ανακοίνωσε ότι θα κάνουν ντεμπούτο 23 νέα μοντέλα και τα περισσότερα από αυτά θα λανσαριστούν άμεσα. Μπορεί βέβαια να μην εισήλθαν σε λεπτομέρειες οι άνθρωποι της εταιρείας, όμως επιβεβαίωσαν ότι θα επιδιώξουν πωλήσεις σε παγκόσμια κλίμακα, ώστε και να ανταποκριθούν στη ζήτηση, αλλά και να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.

Επιπλέον, η Ford επεσήμανε ότι στα άμεσα πλάνα της είναι να λανσάρει και δύο ολοκαίνουργιους EcoBoost κινητήρες, τους οποίους θα συνδυάζει με πολλά «πράσινα» συστήματα –όπως εξελιγμένο start/stop- και νέα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Raj Nair, αντιπρόεδρος της Ford ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «η επερχόμενη χρονιά περιλαμβάνει το πιο φιλόδοξο σχέδιο της μάρκας, προκειμένου να ικανοποιήσει τους πελάτες της σε όλες τις κατηγορίες μοντέλων και σε όλες… τις γωνιές του κόσμου».

Πηγή: autotriti.gr