Η BMW Χ1 είναι το entry level πολυτελές SUV της γερμανικής εταιρείας και εξελίσσεται διαρκώς για να μένει ψηλά στη λίστα των ενδιαφερόμενων.

Από την άνοιξη του 2014, η BMW X1 ανεβάζει ακόμα ψηλότερα τον πήχη στην κατηγορία της με νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στο αμάξωμα, αναβαθμισμένο εσωτερικό και καινοτόμα στοιχεία εξοπλισμού.

Οι τελευταίες υπηρεσίες διαδικτυακού χαρακτήρα προστίθενται στην γκάμα BMW ConnectedDrive προσφέροντας στους οδηγούς σύγχρονες δομές συνδεσιμότητας και τις καλύτερες υπηρεσίες mobility της αγοράς. Οι αεραγωγοί στην εμπρός ποδιά υπογραμμίζουν τη σπορ διάθεση και τη δυναμική εμφάνιση του μοντέλου.

Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει φώτα ημέρας, ενώ νέες είναι και οι ελκυστικές 17άρες ζάντες αλουμινίου με σχέδιο V. Η μεταλλική απόχρωση Sparkling Brown έχει προστεθεί στις χρωματικές επιλογές της BMW X1.

Με τις σειρές BMW xLine, BMW Sport Line ή το M Sport package, η επιφάνεια του ταμπλό είναι επενδυμένη με μαλακό υλικό που αναδεικνύεται με το σχέδιο των ραφών και υπογραμμίζει την ποιοτική κομψότητα.

Ο προαιρετικός εσωτερικός διάκοσμος αναβαθμίζει αισθητικά την καμπίνα με πολυτελή ένθετα σε αποχρώσεις high-gloss Black, matt Coral Red ή pearl-gloss Chrome.

Η πλάκα από ανοξείδωτο ατσάλι που προστατεύει το σκαλοπάτι του χώρου φόρτωσης είναι ένα ακόμα στοιχείο διαφοροποίησης της BMW X1.

Πηγή: gocar.gr