Τα σενάρια για τη διαδοχή του στην ηγεσία του πρωταθλήματος της Formula 1 έχουν ξεκινήσει με τη Ferrari να είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να ασκήσει βέτο, σύμφωνα με τον Μπέρνι Έκλεστοουν.

Ο 83χρονος υπεύθυνος των εμπορικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού έχει εκφράσει την επιθυμία να τον διαδεχθεί το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, επισημαίνοντας ωστόσο πως η σκουντερία έχει τη δύναμη να μην δεχτεί αυτή την απόφαση.

«Ο Κρίστιαν θα ήταν ο ιδανικός για να αναλάβει την ηγεσία και θα ήμουν χαρούμενος αν γινόταν αυτό. Θα είχαμε μια μεταβατική περίοδο. Χρειάζεται να είναι κάποιος που θα ξέρει το σπορ. Αν είναι κάποιος εκτός χώρου δεν νομίζω ότι θα δούλευε», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του πρωταθλήματος της Formula 1.

Την αντίδραση του στην πρόταση του Έκλεστοουν έκανε ήδη γνωστή ο Στέφανο Ντομενικάλι, χαρακτηρίζοντας την ως ένα αστείο.

«Ο Έκλεστοουν βλέπει τον Χόρνερ ως διάδοχό του; Όσο περνάνε τα χρόνια του αρέσει να κάνει αστεία και είμαι πολύ χαρούμενος που ακόμη έχει διάθεση για πλάκες».

Πηγή: sport-fm.gr