H Mercedes-Benz 190 είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα του 1980, που κατάφερε να κλέψει πολλές καρδιές με το κομψό στυλ και τις καθαρές γραμμές της.

Και ενώ αυτό το μοντέλο ανήκει πια στο παρελθόν υπάρχει ένα που αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει φαντασία τίποτα δεν πεθαίνει στο χρόνο!

Η εταιρεία Antoni, που είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία του ομίλου Daimler, μετέτρεψε τη Mercedes σε ένα πρωτότυπο meeting room, στο οποίο μπορεί να κάνει συσκέψεις όταν πελάτες της περνούν από το γραφείο στο Βερολίνο αναφέρει το drive.com.

Το εσωτερικό του αυτοκινήτου έχει μετατραπεί σε καθιστικό, με τα καθίσματα να είναι αντικριστά, το πάτωμα του οχήματος έχει βγει ώστε τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα του γραφείου, υπάρχει ψυγειάκι στο πορτ μπαγκάζ για δροσερά ποτά, ενώ ένα παχύ χαλί καλύπτει τα τοιχώματα της Mercedes.

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή του Antoni, Sven Doerrenbaecher, το όχημα αγοράστηκε από έναν έμπορο για μόλις 850 ευρώ! Μετά η εταιρεία συνεργάστηκε με μία «τρελή» ομάδα αρχιτεκτόνων που μετέτρεψε το αυτοκίνητο στο ιδιαίτερο meeting room.

Η πιο δύσκολη εργασία, σύμφωνα με τον Doerrenbaecher, ήταν να μεταφερθεί η Mercedes στον τρίτο όροφο του κτιρίου. Αναγκάστηκαν μάλιστα να γκρεμίσουν το παράθυρο για να χωρέσει το πάλαι ποτέ πολυτελές όχημα.