Η General Motors σχεδιάζει να «εμφανίσει» τόσο την coupe, όσο και την cabrio έκδοση της ανανεωμένης Camaro στο φθινοπωρινό Σαλόνι Αυτοκινήτου στις 10 Σεπτεμβρίου στη γερμανική πόλη.

Το εν λόγω λοιπόν «ανοιχτό» supercar θα έχει δεχθεί ορισμένες αισθητικές βελτιώσεις, όπως λίγο νωρίτερα έγινε και στο coupe.

Συγκεκριμένα, θα διαθέτει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, διαφοροποιημένη μάσκα, σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο και νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω.

Παράλληλα, στο εσωτερικό θα έχει προστεθεί μια 7 ιντσών οθόνη αφής με το σύστημα πολλαπλών λειτουργιών πληροφόρησης και ψυχαγωγίας «MyLink infotainment», το οποίο θα συνδέεται μέσω application με smartphones κι iphones. Επίσης, θα ξεχωρίζουν τα Recaro σπορ bucket καθίσματα μπροστά, με ηλεκτρική λειτουργία.

Κάτω από το καπό τώρα κι οι δύο εκδόσεις της Camaro θα τροφοδοτούνται από τον ίδιο 6,2 λτ. V8 κινητήρα, ο οποίος θα παράγει, μέσω ενός 6τάχυτου μηχανικού ή προαιρετικά αυτόματου κιβωτίου, 432 ίππους και 569 Nm ροπής, ενώ τα 0-100 χλμ./ώρα θα ολοκληρώνονται σε 5,2 δλ. για το coupe και 0,2 δλ. αργότερα για την cabrio εκδοχή.

Τέλος, το νέο υπεραυτοκίνητο της Chevrolet θα λανσαριστεί στις αγορές του πλανήτη μέχρι το τέλος του έτους, με την τιμή στη Γερμανία τουλάχιστον να ξεκινά από τα 39.990 ευρώ για την coupe έκδοση και από τα 44.990 ευρώ για την cabrio εκδοχή.

Πηγή: autotriti.gr