Τα γυαλιά σε αρκετούς άνδρες συναδέλφους της έβαλε η Σούζι Βολφ. Δεν είναι είδηση ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ με Red Bull κυριάρχησε με 1:32,894 στην τρίτη μέρα των δοκιμών που έγιναν στο Σίλβερστοουν. Όμως στα τεστ των νέων οδηγών τα βλέμματα έκλεψε η 30χρονη οδηγός, που με Williams έκανε τον ένατο καλύτερο χρόνο (1:35,093) στην παρθενική της επίσημη συμμετοχή στο χώρο της Formula 1. Μάλιστα η πρώτη γυναίκα που συμμετέχει σε τέτοιες δοκιμές μετά το 1992 ήταν μόλις δύο δευτερόλεπτα πιο αργή από τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε και ο Κάρλος Σάινθ Τζούνιορ. Ο 19χρονος γιος του συνονόματου μεγάλου οδηγού του WRC είχε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο (1:33,546) με τη Red Bull.

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο (1:33,256) έκανε ο Νίκολα Προστ, ο 32χρονος γιος του μεγάλου Αλέν Προστ, που έτρεξε με Lotus. Δεύτερος στις δοκιμές ήταν ο Άντριαν Σούτιλ με Force India (1:33,242).

Οι πιλότοι «ζεστάθηκαν» και οι ομάδες έκαναν αρκετές δοκιμές εν όψει του Grand Prix της Ουγγαρίας, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr