Ένα supercar για κάθε γούστο και τερέν παρουσίασε η Ramsmobile, ένα off-road κτήνος με τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ντρόπιαζαν πολλά hypercars εκεί έξω.

Με επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα και με 999 άλογα κάτω από το καπό του, το Ramsmobile RM-X2 είναι θωρακισμένο, κραυγαλέο και ένα από τα πιο εξωφρενικά οχήματα εκεί έξω.

Το SUV από τη Λευκορωσία παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης και έκλεψε φυσικά όλα τα βλέμματα, με δραστικά διαφορετικό σχεδιασμό και τέσσερες επιλογές εξωτερικού και εσωτερικού για κάθε πραγματικά γούστο.

Ακόμα και πλήρως εξοπλισμένο μπαρ μπορούν να σου φτιάξουν εκεί μέσα αν το ζητά ο οργανισμός σου!

Το εξωτερικό από ανθρακόνημα, οι πόρτες της Lambo και ο διάχυτος φουτουρισμός που ελλοχεύει σε κάθε σημείο του ξεπερνιούνται ίσως μόνο από την τρέλα που κρύβεται κάτω από το καπό του.

Αυτόν τον supercharged V8 της Corvette ZR-1 LS δηλαδή που αποδίδει 999 άλογα, χαρίζοντας στο βαρυκόκαλο τζιπ τις αστρονομικές επιδόσεις του!

Γυαλί, δέρμα και κόκκινος φωτισμός επικρατούν στο εσωτερικό, κάνοντας το RM-X2 όσο πιο ιδιαίτερο παίρνει.

Το 4×4 ξεκινά μάλιστα από αυτά τα 999.999 δολάρια, καθώς αν θέλεις το πλήρες πακέτο εξοπλισμού, τότε ετοιμάσου για τριπλάσια νούμερα…