Ο πρόεδρος της Fiat τιμά τη μνήμη του Sergio Marchionne

Η δήλωση του John Elkann για την 25 Ιουλίου 2018


AUTO
14:57
25/07/2019
Ο πρόεδρος της Fiat τιμά τη μνήμη του Sergio Marchionne
loading

Καθώς σήμερα κλείνει ένας χρόνος από την ημέρα θανάτου του τέως ισχυρού άνδρα της Fiat, Sergio Marchionne, ο πρόεδρος της μάρκας, John Elkann (εγγονός του Gianni Agnelli), δήλωσε χθες από το Λονδίνο, όπου είναι πλέον η έδρα της ιταλικής εταιρίας:

«Ένα χρόνο μετά την απώλεια του Sergio Marchionne, το παράδειγμα που μας άφησε είναι ζωντανό και δυνατό ανάμεσα μας.

Οι ανθρώπινες αξίες της ειλικρίνειας και της υπευθυνότητας, για τις οποίες ήταν ο καλύτερος πρεσβευτής, συνεχίζουν να ζουν μέσα στις εταιρείες μας. Η φιλοσοφία της υπεροχής στην επίτευξη, αλλά και τον τρόπο επίτευξης των αποτελεσμάτων, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι όλων μας.

Στον Sergio άρεσε να περιγράφει την FCA, την CNH Industrial και τη Ferrari ως εταιρείες γεμάτες με ανθρώπους με αρετή. Προσωπικότητες που έχουν συναίσθηση του βάρους της ευθύνης για ότι κάνουν και αντιδρούν με αποφασιστικότητα και κουράγιο αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση.

Το γεγονός ότι οι εταιρείες μας βρίσκονται στο σημερινό επίπεδο το χρωστάμε και σε αυτόν.

Θα του είμαστε αιώνια ευγνώμονες για τον τρόπο που μας έδειξε ότι, το μόνο πράγμα που πραγματικά έχει σημασία είναι να μην συμβιβάζεσαι με τη μετριότητα, αλλά να παλεύεις πάντα για να αλλάζεις τα πράγματα προς το καλύτερο, προς όφελος της κοινωνίας και των μελλοντικών γενεών και όχι μόνο για το συμφέρον σου.

Σήμερα κάποιοι τον θυμόμαστε σαν έναν φωτισμένο ηγέτη, κάποιοι σαν άνθρωπο και κάποιοι σαν φίλο.

Αναμφίβολα, όμως, όλοι τον θυμόμαστε με βαθιά αγάπη».

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει