To Renault Clio, με 29 χρόνια ιστορίας και πάνω από 15 εκατομμύρια πωλήσεις στο ενεργητικό του, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της ιστορίας, κατέχοντας επί σειρά ετών την θέση του απόλυτου best seller στην κατηγορία του στην Ευρώπη.

Πρόκειται το πιο εμβληματικό Renault, που άλλαξε τα δεδομένα της αυτοκίνησης με την σχεδίαση και τις εξελιγμένες τεχνολογίες του.

Το τελευταίας γενιάς Clio, συντονισμένο με τις ανάγκες του σύγχρονου οδηγού, προσφέρει κορυφαίο εξοπλισμό ασφαλείας, αλλά και άνεσης, με σύγχρονα συστήματα ψυχαγωγίας και επικοινωνίας (R-Link 2 Evo), αλλά και τεχνολογίες τελευταίας γενιάς (Easy Park Assist).

Το σύνολο ολοκληρώνουν οι turbo κινητήρες βενζίνης (0.9 TCe) και diesel (1.5 dCi) 75 και 90 ίππων, με τον δεύτερο να είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς σύγχρονους κινητήρες πετρελαίου, με κορυφαία ροπή, ενώ  συνδυάζεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων.

Το προωθητικό πρόγραμμα της ελληνικής αντιπροσωπείας, δίνει τώρα την δυνατότητα απόκτησης ενός Clio, σε τιμή από 10.990 ευρώ, συνοδευόμενη από 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 3 χρόνια δωρεάν Οδική Βοήθεια και 6 μήνες δωρεάν ασφάλιση (εκτός της έκδοσης 0.9 TCe 75hp Authentic).

Περισσότερες πληροφορίες, βρίσκονται στην ιστοσελίδα renault.gr.