Το βραβείο J.D. Power απέσπασε η Mitsubishi

Αναδείχθηκε η πιο επιτυχημένη μάρκα συνολικά στην ικανοποίηση πελατών


AUTO
12:35
21/05/2019
Το βραβείο J.D. Power απέσπασε η Mitsubishi
2
loading

Η Mitsubishi έχει τους πιο ικανοποιημένους πελάτες μεταξύ όλων των μαρκών, όπως επιβεβαιώνεται από την κατάκτηση ενός ακόμα βραβείου στον θεσμό J.D. Power Awards 2019.

Το J.D. Power είναι ένα από τα παγκοσμίως διάσημα Ινστιτούτα Έρευνας αγοράς. Στη φετινή του μελέτη αξιοπιστίας οχημάτων για τη Γερμανία (2019 Germany Vehicle Dependability Study, ή VDS) διερεύνησε την ικανοποίηση των Γερμανών ιδιοκτητών αυτοκινήτων. Μέσα από μία πλήρως τεκμηριωμένη ανάλυση, αποδείχτηκε ότι η Mitsubishi έχει τους πιο ικανοποιημένους πελάτες από κάθε άποψη. Από τις  απαντήσεις των 12.854 ερωτηθέντων προέκυψε ότι τα οχήματα της μάρκας παρουσιάζουν τη μικρότερη συχνότητα βλαβών και κατά συνέπεια υπερέχουν σε αξιοπιστία.

Από το 2015, που η έρευνα VDS ξεκίνησε να διεξάγεται και στη Γερμανία, είναι η δεύτερη φορά που η Mitsubishi κατακτά τη Νο1 θέση. Η μεγάλης κλίμακας και εμπεριστατωμένη Ανάλυση Ικανοποίησης Πελατών 2019 βασίζεται σε online ερωτηματολόγια με τη συμμετοχή περίπου 12.854 οδηγών, των οποίων τα οχήματα ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά το διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2015 και Ιανουαρίου 2018.

Στη φετινή έρευνα, η Mitsubishi αναδείχτηκε η καλύτερη μάρκα όλων των εποχών και κυρίως η καλύτερη μάρκα μαζικής παραγωγής - με σαφές προβάδισμα έναντι της επικρατέστερης premium μάρκας.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΝΖ

    Είνα αλήθεια για τα Mitsubishi (επιτέλους κ μία αξιόπιστη έρευνα...)

  2. avatar Nikos1974

    Ναι είναι πραγματικότητα οτι τα Mitsubishi γενικά δεν βγάζουν βλάβες και θεωρούνται πολύ στιβαρά και δεμένα αυτοκίνητα, αλλά είναι τα μεγάλα SUV όπως το Outlander, Pajero, ASX, το νέο Eclipse Cross και τα αγροτικά δηλ το L200. Να δούμε ομως και κάποιο μικρότερο μοντέλο πως θα τα παει πχ το καινούργιο Colt που λένε ότι θα έχει και SUV εκδοση. Αν κ νομίζω ότι πάλι θα χτυπήσει κορυφή στην αξιοπιστία

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει