Στην παρουσίαση του Ράλι Ακρόπολις προχώρησε η διοργανώτρια Αρχή, με συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί από τις 31 Μαΐου μέχρι τις 2 Ιουνίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης ο οποίος εμφανίστηκε αποφασισμένος να στηρίξει τη συνέχιση της φιλοξενίας του Ράλι στην Πελοπόννησο.

«Στόχος μας είναι να εντάξουμε περισσότερες ειδικές διαδρομές του Ράλι και να το επεκτείνουμε σε περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου τα επόμενα χρόνια» δήλωσε και πρόσθεσε ότι «είναι απόφασή μας, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να στηρίξουμε έμπρακτα τη διεξαγωγή ενός αγώνα διεθνούς κύρους και εμβέλειας, όπως το ιστορικό Ράλι Ακρόπολις».

Η διοργάνωση συμβάλει στην προβολή της περιοχής και γι αυτό ο περιφερειάρχης δήλωσε βέβαιος ότι στην προσπάθεια θα κινητοποιηθούν όλες οι δομές της Πελοποννήσου.

«Η πραγματοποίησή του στην Πελοπόννησο δίνει, λόγω της προβολής του στα διεθνή ραδιοτηλεοπτικά, έντυπα και διαδικτυακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη δυνατότητα η Πελοπόννησος να αποκτά κρίσιμη αναγνωρισιμότητα, αφού το Ράλι Ακρόπολις μεταδίδεται σε εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Το Ράλι Ακρόπολις, άλλωστε, το έχουμε επιλέξει ως συστατικό άξονα της πολιτικής μας για την ισχυροποίηση του brand name “
“Πελοπόννησος”, το οποίο με στοχευμένες κινήσεις συνεχώς ενισχύουμε» δήλωσε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους χάρτες των τριών ημερών της διοργάνωσης…