Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τζένσον Μπάτον μπορούν να πάρουν τη μέγιστη απόδοση από τα ελαστικά της Pirelli εξέφρασε το μεταγραφικό απόκτημα της McLaren, Σέρχιο Πέρες.

Ο μεξικανός πιλότος τόνισε ωστόσο πως όλα όσα έχουν ακούσει είναι φήμες δεδομένου ότι προς το παρόν δεν μπορούν να έχουν σαφή εικόνα, αφού δεν έχουν βρεθεί πίσω από το τιμόνι της McLaren.

«Όλα όσα έχουμε ακούσει προς το παρόν είναι φήμες. Τίποτα δεν είναι σίγουρο μέχρι τη στιγμή που θα μπεις στο μονοθέσιο και θα κάνεις τα πρώτα χιλιόμετρα. Νομίζω ότι σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα το γεγονός ότι και οι δύο πιλότοι μπορεί να έχουν παρόμοιο στυλ.

Αλλά πόσο παρόμοιοι είμαστε θα το δούμε τις επόμενες εβδομάδες, όταν θα καθίσουμε στο ίδιο μονοθέσιο. Ότι και να πούμε τώρα θα είναι σαν να συγκρίνουμε μήλα με αχλάδια», ήταν τα λόγια του Πέρες, για να συμπληρώσει στη συνέχεια, για την αντιμετώπιση που περιμένει από την McLaren:

«Έχω καλά νέα για όλους. H McLaren είναι μια ομάδα που ξέρει πώς να χειρίζεται τους νέους πιλότους, όπως έκανε και με τον Λιούις Χάμιλτον. Πήγε στην ομάδα χωρίς εμπειρία, ωστόσο εκεί μετατράπηκε σε νικητή. Το μόνο που θέλω είναι να έχω την ίδια αντιμετώπιση».

Πηγή: Sport-fm.gr