Την πεποίθηση ότι η McLaren θα είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τη Red Bull ενόψει του πρωταθλήματος του 2013 δήλωσε ο Σέρχιο Πέρες.

Ο μεξικανός πιλότος είναι σίγουρος πως η βρετανική ομάδα μπορεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα να εξελίξει το μονοθέσιο της -αν αυτό είναι αναγκαίο- ώστε να προσαρμοστεί στον ανταγωνισμό.

«Νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι ικανή να προχωρήσει μπροστά. Τα προηγούμενα χρόνια όταν στις δοκιμές είχαν χειρότερη απόδοση από τους υπόλοιπους, ερχόντουσαν στον πρώτο αγώνα και εκκινούσαν από την πρώτη σειρά. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει θαύματα μέσα σε μία ημέρα. Δεν ανησυχώ καθόλου για τη McLaren γιατί είναι μία ομάδα με κίνητρα», ήταν τα λόγια του πιλότου από το Μεξικό, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Όταν βλέπεις τους ανθρώπους τόσο ενθουσιασμένους και με τόσα κίνητρα. Νομίζω ότι έχουμε μία ισχυρή βάση, μία δυνατή ομάδα και για αυτό είμαι πολύ χαρούμενος. Έχω δει λίγο το καινούριο μονοθέσιο και θα δω ακόμη περισσότερα. Προφανώς θα πρέπει να φτιάξουμε τη θέση, ώστε να μου ταιριάζει και σίγουρα θα είναι πολύ ωραίο, αφού τα χρώματα της McLaren είναι υπέροχα. Όσον αφορά τον ρυθμό, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τη Μελβούρνη και θα δούμε που θα καταταχθούμε», πρόσθεσε.

Πηγή: Sport-fm.gr