Τι θα παρουσιάσει στη Γενεύη η Mitsubishi

Παγκόσμια πρώτη για δύο οχήματα


AUTO
15:52
23/02/2019
Τι θα παρουσιάσει στη Γενεύη η Mitsubishi
loading

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) θα δώσει δυναμικό παρών στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με ένα εκθεσιακό περίπτερο εμπνευσμένο από το παγκόσμιο μότο της εταιρίας «Drive your Ambition» («Οδήγησε τη Φιλοδοξία σου»).

Το Mitsubishi Engelberg Tourer και το 2020 ASX compact SUV θα πραγματοποιήσουν παγκόσμια πρώτη στην Έκθεση, ενώ το νέο L200 pickup ενός τόνου, θα κάνει την πρώτη Ευρωπαϊκή του εμφάνιση.

Επιπλέον, η Ιαπωνική μάρκα θα παρουσιάσει μία νέα υπηρεσία που ονομάζει «Dendao Drive House (DDH)», με λύσεις για τον περιορισμό του φαινομένου της κλιματικής αλλαγής και την αντιμετώπιση των υψηλότερων ενεργειακών απαιτήσεων. Αυτό το ενεργειακό οικοσύστημα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να παράγουν, να αποθηκεύουν και να μοιράζουν αυτόματα την ενέργεια μεταξύ αυτοκινήτου και σπιτιού. Το πακέτο, που ονομάζεται Dendo και σημαίνει «ηλεκτρικό» στα Ιαπωνικά, είναι ένα σύστημα που αποτελείται από ηλιακούς συλλέκτες (φωτοβολταϊκά), έναν αμφίδρομο φορτιστή που χρησιμοποιεί τεχνολογία Vehicle-to-Home (V2H), έναν οικιακό συσσωρευτή και το Mitsubishi PHEV.

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει