Μπορεί μια κατεστραμμένη Ferrari να βγαίνει σε δημοπρασία με τιμή εκκίνησης τα 50.000 ευρώ; Η απάντηση είναι καταφατική, τουλάχιστον για το supercar που άνηκε στον αστέρα των γηπέδων Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το 2009,ο Κριστιάνο έπαιζε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και συνήθιζε να οδηγεί μια Ferrari 599 GTB Fiorano F1. Η τύχη του υπεραυτοκινήτου δεν ήταν καλή, μιας και κατέληξε στα πλάγια ενός τουνέλ.

Ο παίκτης αργότερα άλλαξε ομάδα και το ατύχημα ξεχάστηκε, μέχρι που το τρακαρισμένο αυτοκίνητο βγήκε σε δημοπρασία στο γνωστό site eBay με τιμή εκκίνησης τα 50.000 ευρώ. Πίσω από τη δημοπρασία βρίσκεται ένας έμπορος μεταλλευμάτων scrap, από την περιοχή Duppigheim στην ανατολική Γαλλία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η αγορά της νέας έκδοσης του οχήματα, θα στοίχιζε περίπου 250.000 ευρώ.

Όπως υποστηρίζει ο πωλητής, το αυτοκίνητο μπορεί να φτιαχτεί, ενώ σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα στο κοντέρ έχει γράψει μόλις 3.000 χλμ.

Περιέργως, μετά τη δημοσιοποίηση της αγγελίας από ξένες εφημερίδες, η αγγελία «κατέβηκε», και πιστεύεται ότι θα επανέλθει με υψηλότερη τιμή εκκίνησης, έπειτα από τη δημοσιότητα που έλαβε το γεγονός!