Η Porsche δημοσίευσε πρόσφατα μια σειρά από βίντεο με θέμα το μουσείο της. Στο 1ο μέρος παρουσιάζεται, εκτός των άλλων, και η πρώτη 911 Turbo, η οποία αποτελούσε και δώρο για τα γενέθλια της κόρης του Ferdinand Porsche.

Η Porsche αποκάλυψε μέσω μιας σειράς μικρής διάρκειας βίντεο αρκετά από τα αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει από την ίδρυσή της, τα οποία φυσικά στολίζουν τις αίθουσες του μουσείου της. Το μουσείο της Porsche βρίσκεται στη Στουτγάρδη και περιέχει μοντέλα-εκθέματα που είχαν κατασκευαστεί ακόμα και πριν από 80 χρόνια. Μια πολύ σημαντική πληροφορία όμως που διέρρευσε είναι ότι στο συγκεκριμένο μουσείο υπάρχει ένα «δείγμα» από τα αυτοκίνητα που διαθέτει η γερμανική φίρμα στην κατοχή της.

Πιο αναλυτικά, η Porsche έχει στην κατοχή της περίπου 500 ακόμα αυτοκίνητα που δεν βρίσκονται στο μουσείο αλλά, «κρυμμένα» σε κάποια άλλη εγκατάσταση, της οποίας η τοποθεσία παραμένει μυστική για… ευνόητους λόγους.

Το θέμα του πρώτου βίντεο της Porsche είναι σχετικά με την πρώτη 911 Turbo που κατασκευάστηκε ειδικά για τα γενέθλια της Louise Porsche Pieche, κόρη του Ferdinand Porsche.

Πηγή: autotriti.gr