Μια Lamborghini Aventador S σήκωσε στο πόδι τη Βιέννη με τον ανατριχιαστικό της ήχο και τις φωτιές που πετούσε σε κάθε πάτημα του γκαζιού.

Η εντυπωσιακή Ιταλίδα από τη Μπολόνια βαμμένη σε χρώμα μοβ, συμμετείχε στο Ράλι Modball και βρέθηκε στο επίκεντρο όχι μόνο λόγω της εμφάνισής, της αλλά κυρίως λόγω του εντυπωσιακού της ήχου που παρήγαγε ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,5 λίτρων.

Κάθε φορά που ο οδηγός της πατούσε το γκάζι, από το after market σύστημα εξάτμισης του ιταλικού supercar εκτοξεύονταν φωτιές, ενώ τα ντεσιμπέλ δονούσαν την ατμόσφαιρα σκορπώντας ενθουσιασμό στο κοινό που με κινητά τηλέφωνα και κάμερες προσπαθούσε να καταγράψει το θέαμα.

Η Lamborghini Aventador S παρουσιάστηκε επισήμως τον Μάρτιο του 2017 στο Σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Αποδίδει 730 hp στις 8,400 σ.α.λ καθώς επίσης και 690 Nm στις 5,500 σ.α.λ. Χρειάζεται μόλις 2,9 δευτερόλεπτα για τη διαδικασία του 0-100 χλμ/ώρα, ενώ η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 350 χλμ/ώρα.

Όσο για την τιμή της, καινούργια, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, ανέρχεται σε 450.000 ευρώ, ενώ οι μεταχειρισμένες με πολύ λίγα χιλιόμετρα κοστίζουν πάνω από 400.000 ευρώ.