Η Lotus έχει την ταχύτητα και τους οδηγούς να αντιμετωπίσει τα πιο γρήγορα μονοθέσια του grid, ενώ φαίνεται ότι θα βάλει τα δυνατά της να παλέψει για την 3η θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών.
Άλλη μια φορά ο Kimi Raikkonen απέδειξε ότι έκανε πολύ καλό στην ομάδα που επέστρεψε στα μονοθέσια της Formula 1. Ο Φιλανδός κατάφερε με την Ε20 να ξεκινήσει από τη 10η θέση και να σκαρφαλώσει μέχρι την 3η στο GP Γερμανίας (τελική κατάταξη μετά την ποινή που δέχτηκε ο Sebastian Vettel για το αντικανονικό προσπέρασμα).

Βλέποντας ο επικεφαλής της ομάδας, Eric Boullier, ότι η Lotus έχει τη δυνατότητα να βρεθεί και στα επόμενα GP στο πόντιουμ αναφέρει ότι παρά τη δύσκολη δουλειά που έχουν να αντιμετωπίσουν πιστεύει ότι μπορούν να παλέψουν ακόμα και για την 3η θέση στη γενική κατάταξη των κατασκευαστών για το 2012.

Προς το παρόν, η Lotus βρίσκεται μόλις 1 βαθμό πίσω από την 3η θέση που τώρα κατέχει η McLaren με 160 βαθμούς. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Red Bull με 230, ενώ στη δεύτερη η Ferrari με 177 βαθμούς.

Πηγή: Autotriti.gr