Η Παναιγιάλειος Λέσχη Μοτοσυκλετιστών, πιστή στο καλοκαιρινό ραντεβού της απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στην ιδιαίτερη εκδήλωσή της, το «Hard Motocross & Rock Live».

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιουλίου, η πόλη του Αιγίου θα φιλοξενήσει τη μοναδική στο είδος της εκδήλωση. Το αγωνιστικό σκέλος περιλαμβάνει αγώνες Motocross που θα έχουν τη μορφή προκριματικών, ημιτελικών και ενός μεγάλου τελικού που θα ανακηρύξει το νικητή της ημέρας.

Ταυτόχρονα θα υπάρχει κατάταξη ανά κατηγορία, ώστε να δοθεί η ευκαιρία σ’ όλους τους αθλητές, κάθε ηλικίας (8-88 ετών) και με κάθε είδος μοτοσυκλέτας – θα συμμετάσχουν και 4τροχα Quads- να συμμετάσχουν σε πολλά και διαφορετικά σκέλη.

Όσοι παραβρεθούν – αγωνιζόμενοι και θεατές- θα μπορούν να συνδυάσουν τη διήμερη αυτή απόδραση τους, με μπάνιο και διασκέδαση στις υπέροχες παραλίες της περιοχής, όπως και live συναυλία το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο της πίστας.

Ο ειδικός κανονισμός υπάρχει στα palemot.gr και amotoe.gr, ενώ η πρόσβαση στην πίστα Motocross «Κρίνος» της ΠΑΛΕΜΟΤ είναι εξαιρετικά απλή.

Αφού μπείτε στην είσοδο για ΑΙΓΙΟ από την εθνική οδό, ακολουθείτε την πορεία της παλαιάς εθνικής Αθηνών – Πατρών και στη συνέχεια συναντάτε τις σχετικές πινακίδες με την ένδειξη της πίστας.