Αυτή είναι η 4η γενιά της Mercedes A-Class

Νεανική και άνετη


AUTO
7:47
10/05/2018
Αυτή είναι η 4η γενιά της Mercedes A-Class
loading

Η 4η γενιά της Mercedes-Benz A-Class, εμφανίζεται πιο νεανική και δυναμική, ενώ γίνεται ταυτόχρονα άνετη όσο ποτέ άλλοτε.

Η νέα A-Class διακρίνεται για την πολυτέλεια και εντυπωσιάζει με τον εσωτερικό σχεδιασμό και την πρωτοποριακή τεχνολογία της. Χάρη στο νέο διαδραστικό σύστημα τηλεματικής MBUX, εντυπωσιάζει με τις επιπλέον λειτουργίες και τα συστήματα που προσφέρει.

merc2

Στα χαρακτηριστικά της νέας A-Class περιλαμβάνεται το εντελώς νέο σύστημα πολυμέσων MBUX - Mercedes-Benz User Experience. Πρόκειται για ένα είδος «συναισθηματικής» σύνδεσης ανάμεσα στον οδηγό, το όχημα και τους επιβάτες, καθώς διαθέτει δυνατότητα εκμάθησης μέσω τεχνητής νοημοσύνης. Επιπλέον, ως μέρος της φιλοσοφίας Intelligent Drive συναντάμε στη νέα A-Class ένα εξελιγμένο σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συγκεκριμένες οδηγικές καταστάσεις και για πρώτη φορά περιλαμβάνεται σε όχημα της κατηγορίας.

merc3

Ο ορισμός της πολυτέλειας επαναπροσδιορίζεται και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου το «Avant-garde» ταμπλό οργάνων και ο μοντέρνος θάλαμος των επιβατών προσδίδουν μοναδικό στιλ. Επιπλέον, στο ταμπλό ενσωματώνονται δύο οθόνες που ξεκινούν από μέγεθος 7 ιντσών (βασική έκδοση) και φτάνουν έως τις  10.25 ίντσες (26 cm) για να δημιουργήσουν ένα εντελώς αυτόνομο σύνολο ευρείας οθόνης.

Επίσης, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη λειτουργικότητα και την χρηστικότητα, αφού η νέα A-Class προσφέρει καλύτερη περιμετρική ορατότητα, αυξημένους χώρους στο ύψος των ώμων, των χεριών και του κεφαλιού και ο χώρος αποσκευών είναι σημαντικά μεγαλύτερος σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

merc4

Τέλος, στον τομέα των επιδόσεων, η νέα γκάμα κινητήρων εγγυάται ακόμη μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση και άνεση.

Η νέα  A-Class αναμένεται στη χώρα μας τον Ιούνιο, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη προς παραγγελία με τιμές 32.605 ευρώ για την Α 200, 32.288 ευρώ  για την Α 180 d (Auto) και 44.120 ευρώ για την Α 250 (Auto).

merc5

Νίκος Τσάδαρης

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει