Η υποτονική εμφάνιση της Red Bull στον πέμπτο γύρο της σεζόν στο γκραν πρι της Ισπανίας, ανάγκασε το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων» να τονίσει πως πρέπει ακόμη να καταλάβουν πολλά. Φέτελ και Γουέμπερ πλασαρίστηκαν στην έκτη και 11η θέση, αντίστοιχα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα με τη μπροστινή αεροτομή.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Δυστυχώς ο Σεμπάστιαν Φέτελ, τιμωρήθηκε με ποινή διέλευσης από τα πιτ, για μη συμμόρφωση σε καθεστώς κίτρινης σημαίας, κάτι το οποίο πιστεύω ότι έγινε γιατί είχε το DRS ανοιχτό.

Ακόμη είχαμε θέμα με την μπροστινή αεροτομή και στα δύο μονοθέσια και έπρεπε να κάνουμε αλλαγές. Πέρα από αυτά ήταν καλό ότι ο Φέτελ τερμάτισε έκτος, προσπερνώντας τις δύο McLaren και τον Ρόσμπεργκ και φύγαμε, όντας ακόμη πρώτοι στο πρωτάθλημα πιλότων και Κατασκευαστών», ανέφερε το αφεντικό των «κόκκινων ταύρων» για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Και για τον Μαρκ ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλάξαμε νωρίς αεροτομή και στη συνέχεια έχασε τον ρυθμό του, με αποτέλεσμα να χάσει πολύ χρόνο πίσω από τον Χούλκενμπεργκ. Συνεπώς, πρέπει να καταλάβουμε πολλά ακόμη», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr