Δεν βλέπεις και συχνά μια γερμανική εταιρία tuning να καταδέχεται να ασχοληθεί με ένα αμερικάνικο muscle car, όταν όμως αυτό συμβαίνει τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά!

Αυτή τη φορά η Reifen Koch έκανε τα μαγικά της στην καινούρια έκδοση του Ford Mustang και δημιούργησε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Το ονόμασε «The Konquistador» και μοιάζει να ήρθε από το μέλλον. Το face-lift ήταν ριζικό: το Cevini-Body kit αλλάζει δραστικά την οπτική αίσθηση που σου αφήνει το αμάξι, καθώς πλέον φιγουράρουν ολοκαίνουριοι προφυλακτήρες και μαρσπιέδες, πειραγμένο καπό και πλαϊνοί αεραγωγοί.

Πέρα από το αισθητικό του μέρους όμως, η Reifen Koch έβαλε το χεράκι της και στο λειτουργικό κομμάτι: φρένα Brembo, νέες αναρτήσεις και εξατμίσεις, 20άρες ζάντες από τη Schmidt Revolution και λάστιχα υψηλών απαιτήσεων από την Dunlop.

Κάτω από το καπό φιγουράρει ο ίδιος V8 κινητήρας των 4,6 λίτρων, που ικανοποίησε φαίνεται πλήρως το γερμανό βελτιωτή…

Τα 8.000 ευρώ που κοστίζει βέβαια η αναβάθμιση είναι σημαντικό ποσοστό στο συνολικό κόστος του αμαξιού, αλλά ποιος μετράει; Ο «Κατακτητής» δεν μπορεί να είναι φτηνός! Έχει κι ένα όνομα να υπερασπιστεί…

Περισσότερες ειδήσεις για τον άντρα στο delamagen.gr