Πως και πως περιμένει ο Μίκαελ Σουμάχερ την έναρξη της σεζόν, ώστε να βγάλουν τα πρώτα τους συμπεράσματα για την κατάσταση του μονοθέσιου τους, σε συνθήκες αγώνα και όχι δοκιμών.

Ο γερμανός πιλότος, ακόμη εξέφρασε την ικανοποίηση του από τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα στην πίστα της Αυστραλίας, λόγω της πολύ ωραίας ατμόσφαιρας που δημιουργούν οι φίλοι της F1.

«Επιτέλους θα σταματήσουμε να βγάζουμε συμπεράσματα από τις δοκιμές και θα ξεκινήσουμε τους πραγματικούς αγώνες. Η Μελβούρνη είναι ένα τέλειο και ιδανικό μέρος για να ξεκινήσεις τη σεζόν. Οι άνθρωποι εκεί αγαπούν τους αγώνες, δημιουργούν υπέροχη ατμόσφαιρα και προφανώς αυτό για τους πιλότους είναι πολύ καλό», ήταν τα λόγια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος στη συνέχεια συμπλήρωσε:

«Ξεκινώντας για τρίτη σεζόν με την Mercedes, έχω την πεποίθηση πως η ομάδα είναι καλύτερα προετοιμασμένη από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Μετά τις δοκιμές, ξέρουμε ότι έχουμε μία βάση πάνω στην οποία δουλεύουμε και μία πλατφόρμα για να εξελιχθούμε».

Πηγή: sport-fm.gr