Είναι σπάνιο, αλλά συμβαίνει: να βρεθείς κάποτε στο σωστό τόπο, τη σωστή στιγμή. Στην προκειμένη περίπτωση ο τόπος ήταν το Dainese Store του Σαν Φρανσίσκο.

Ο Jensen Beeler, συντάκτης του δικτυακού τόπου Asphalt & Rubber σκέφτηκε να επισκεφτεί το κατάστημα, για να επιδείξει την ασυνήθιστη καινούργια μοτοσυκλέτα του, μια ηλεκτρική on-off «Zero S» που είχε πάρει για δοκιμή. Όμως ένας ακόμα πιο ασυνήθιστος επισκέπτης έκλεψε την παράσταση και την προσοχή των φίλων του Jensen.

Γιατί στο κατάστημα έφτασε ένα από τα γοητευτικά ηλεκτρικά superbike R της Mission Motors. Την οδηγούσε ένας από τους μηχανικούς της εταιρείας, που χρειάστηκε να πεταχτεί κάπου για δουλειές και είπε να περάσει από το DS που είναι γνωστό στέκι του Σαν Φρανσίσκο.

Ένα Mission R μπορεί να συναντήσει κάποιος μόνο σε περιοδικά ή σε μια πίστα. Βλέπετε η πανέμορφη μοτοσυκλέτα δεν έχει μόνο υπέροχη σχεδίαση, αλλά κάνει και χρόνους Supersport στη Laguna Seca, ειδικά όταν την οδηγεί ο Steve Rapp.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν πως το Mission R κατέφθασε όχι πάνω σε τρέιλερ, αλλά φορώντας κανονικές πινακίδες της Καλιφόρνια, φώτα και καθρέπτες. Γοητευτική λεπτομέρεια ήταν το tablet της Samsung με λειτουργικό Android στη θέση των οργάνων, γιατί βέβαια λίγα εξαρτήματα πάνω στη μοτοσυκλέτα είναι συμβατικά.

Οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες τείνουν να γίνουν μόδα ανάμεσα στα celebrities του Χόλυγουντ, και η Mission Motors θέλει να το εκμεταλλευτεί. Ακούγεται μάλιστα ότι ο ηθοποιός Ryan Reynolds θα ήθελε να είναι ο πρώτος αγοραστής της έκδοσης δρόμου, αντιμετωπίζει όμως σκληρό ανταγωνισμό από μεγαλοστέλεχος επιχείρησης που κατατάσσεται στις 500 μεγαλύτερες του περιοδικού Fortune.