Σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στο έπακρο τόσο στις απαιτήσεις του οδηγού, όσο και του αυτοκινήτου, τα ελαστικά Υokohama προσφέρουν απόλυτη οδηγική ασφάλεια, εξαιρετικό χειρισμό και υψηλή πρόσφυση.

Το Advan Neova AD08-R  της ιαπωνικής εταιρίας ελαστικών δημιουργήθηκε στην πίστα, εξελίχθηκε στο δρόμο και εκτιμήθηκε από τους πιο απαιτητικούς οδηγούς στον κόσμο. Χάρη στο προηγμένο σύνθετο πέλμα του που έχει σχεδιαστεί από τους κορυφαίους μηχανικούς του κλάδου, το Advan Neova AD08-R  είναι το γρηγορότερο ελαστικό δρόμου στην Υφήλιο.

Κατασκευασμένο με τεχνολογία παγκόσμιας κλάσης,  παρέχει υψηλή πρόσφυση για πρωτοφανείς επιδόσεις, τόσο σε υγρές, όσο και σε στεγνές συνθήκες, ενώ παράλληλα αξιοσημείωτη είναι η αντίστασή του στην φθορά. Οι αυλακώσεις του πέλματος είναι έτσι σχεδιασμένες ώστε το ελαστικό να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επαφή με το δρόμο, για μέγιστη οδηγική απόδοση.

ADVAN_Neova_AD08_diagonal

Η Υokohama Rubber Company ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Οκτώβριο του 1917 στην πόλη Yokohama της Ιαπωνίας. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να γνωρίσει τεράστια επιτυχία και να θεωρείται κορυφαίος κατασκευαστής ελαστικών σε 120 χώρες. Προσφέρει μια ευρεία γκάμα ελαστικών στην οποία περιλαμβάνονται ελαστικά επιβατικών αυτοκινήτων, φορτηγών, λεωφορείων, motorsport και OTR, που ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις των οδηγών.

Το Advan Neova AD08-R έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω της Θεοχαράκης Α.Ε., επίσημης αντιπροσωπείας των ιαπωνικών ελαστικών από το 1957.

Νίκος Τσάδαρης