Η Βελμάρ, επίσημος διανομέας και επισκευαστής αυτοκινήτων Ford, συμμετέχει στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016» που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού), από τις 22 Οκτωβρίου έως και τις 30 Οκτωβρίου.

Στο περίπτερο της Βελμάρ το δυναμικό «παρών» θα δώσουν:

  • Το νέο Ford Ka+ που έφτασε στην Ελλάδα: Το νέο μικρό της Ford αποτελεί καλή επιλογή για όσους αναζητούν το πρώτο τους αυτοκίνητο ή απλά ένα μικρό με μεγάλους χώρους και πλούσιο εξοπλισμό. Το νέο 5θυρο Ford KA+ είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το απερχόμενο μοντέλο, με ανώτερα οδηγικά χαρακτηριστικά, μεγαλύτερο χώρο αποσκευών και εκπληκτικό χώρο για 5 ενήλικες.
  • Οι νέες εκδόσεις Fiesta ST-Line & ST-Line: Οι νέες εκδόσεις ST-Line διαθέτουν τολμηρή εμφάνιση και απευθύνονται σε όσους λατρεύουν τη σπορ εμφάνιση των Ford ST, αλλά δεν χρειάζονται τόσο τις εκρηκτικές τους επιδόσεις και τους κινητήρες μεγάλου κυβισμού. Διατίθενται με τον χιλιάρη κινητήρα βενζίνης 1,0L EcoBoost, αλλά και με τον 1,5L Diesel. Επίσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα εντυπωσιακά: Ford Ecosport, Mondeo και Ranger.

Νίκος Τσάδαρης