Η νέα πλήρης γκάμα της FIAT Professional παρουσιάζεται στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή έκθεση για επαγγελματικά και βιομηχανικά οχήματα.

Το best seller Ducato είναι το βασικό έκθεμα της διεθνούς έκθεσης στο Ανόβερο με πάνω από 2,9 εκατομμύρια πωλήσεις, γιορτάζοντας φέτος την 35η επέτειό του.

Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro6. Πλέον διατίθεται και σε νέα 9θεσια επιβατική έκδοση που αποτελεί το σημαντικό βήμα της FIAT Professional στην κατηγορία των Minibus.

Σημαντική θέση στην έκθεση έχουν το Talento και το Fullback. Το δεύτερο παρουσιάζεται στην εκδοχή MXGP με την οποία η μάρκα εμφανίζεται ως επίσημος χορηγός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα FIM Motocross.

Fiat-Professional_Fullback

Εκτός από τα μοντέλα της μάρκας, στην έκθεση παρουσιάζονται και λύσεις μετακίνησης. Η δέσμευση της FIAT Professional είναι η μείωση του συνολικού κόστους χρήσης και η προώθηση λύσεων προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών.

Επίσης, η FIAT Professional επαναβεβαιώνει τη δέσμευση της σε περιβαλλοντικά θέματα, παρουσιάζοντας στην έκθεση την πιο πλούσια σειρά σε εκδόσεις CNG που υπάρχει στην κατηγορία, όπως το νέο Fiorino και το Doblò Cargo στην έκδοση Natural Power (βενζίνη/φυσικό αέριο).

Fiat-Professional_Dobo-Cargo

Τα αξεσουάρ και οι υπηρεσίες Mopar, ειδικά κατασκευασμένα για τους επαγγελματίες, ολοκληρώνουν την παρουσία της FIAT Professional στην έκθεση.

Fiat-Professional_Ducato-MoparFiat-Professional_Fiorino-Mopar Νίκος Τσάδαρης