Η νέα αύξηση του ΦΠΑ που σηματοδοτεί ακόμη περισσότερα έξοδα σε συνδυασμό με τις πρόσφατες φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές που μαρτυρούν λιγότερα έσοδα, δείχνουν το ταμειακό μας ισοζύγιο να κλείνει αρνητικά. Όλοι μας ψάχνουμε τον τρόπο για να εξοικονομήσουμε χρήματα και να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας! Μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνουμε μία «κίνηση οικονομίας» που θα μας προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμαστε;

Αν όχι τώρα, πότε;

Στη μείωση των εσόδων σας , μη μένετε με σταυρωμένα τα χέρια! Εγκαταστήστε σήμερα κιόλας σύστημα υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας, κινηθείτε έως 50% πιο  οικονομικά και εξοικονομείστε περισσότερα από 1.500 ευρώ το χρόνο χωρίς να μειώσετε ούτε χιλιόμετρο! Με τα χρήματα αυτά θα ανταποκριθείτε χωρίς άγχος στις υποχρεώσεις σας και θα εξασφαλίσετε ένα επιπλέον εισόδημα ετησίως  δίχως να χάσετε ούτε στιγμή την ευελιξία στις μετακινήσεις σας! Τώρα μάλιστα που καλοκαίριασε και εσείς σκέφτεστε το πρώτο σας μπάνιο, η υγραεριοκίνηση μπορεί να σας προσφέρει τις διακοπές των ονείρων σας  και να σας δώσει τη δυνατότητα να γυρίσετε όλη την Ελλάδα με τα μισά χρήματα! Άλλωστε για τους φόρους στη βενζίνη τα ακούσατε! Θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο, φθάνοντας την τιμή της βενζίνης στο 1,48! Όπως καταλαβαίνετε, το υγραέριο θα παραμείνει το φθηνότερο καύσιμο με διαφορά και όσοι έχουν εγκαταστήσει σύστημα υγραεριοκίνησης θα βγουν για ακόμη μία φορά οι μεγάλοι κερδισμένοι. Aν θέλετε να φανείτε και εσείς το ίδιο κερδισμένοι… μην το καθυστερείτε άλλο! Τώρα είναι η στιγμή για Autogas Tsopelogiannis! Για πρώτη φορά η Autogas Tsopelogiannis προσφέρει τα πιο δοκιμασμένα συστήματα με νέες μειωμένες τιμές από 499 ευρώ + ΦΠΑ για να μπορούν όλοι πλέον να κινούνται με υγραέριο και να κερδίζουν! Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ! Mε κάθε νέα εγκατάσταση, η εταιρεία προσφέρει χρήσιμα δώρα συνολικής αξίας 185 ευρώ:

  • Διαδικασία και παράβολο ΚΤΕΟ
  • Κιτ επισκευής ελαστικών
  • Διεκπεραίωση παραλαβής νέας άδειας κυκλοφορίας
  • 1ος έλεγχος

Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει μοναδικούς τρόπους αποπληρωμής που ξεκινούν από 12 ευρώ το μήνα, με 36 άτοκες δόσεις, ακόμα και χωρίς πιστωτική κάρτα! Έχει μοναδική εμπειρία αφού έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 18.000 συστήματα υγραεριοκίνησης και δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκίνητου  από το 1985 έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 118.000 αυτοκίνητα. Κάθε λύση που προτείνει το έμπειρο προσωπικό της Autogas Tsopelogiannis είναι αποτέλεσμα μελέτης και εμπεριστατωμένης έρευνας για να είστε 100% σίγουροι ότι το σύστημα υγραεριοκίνησης που εγκαθιστάται ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και το αυτοκίνητό σας. Όντας σίγουρη για την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών της, είναι η μοναδική εταιρεία στο χώρο της υγραεριοκίνησης που μπορει και σας προσφέρει 15 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα με αποζημίωση ανά περίπτωση έως και 5.000 ευρώ γραπτώς. Και μετά την εγκατάσταση, παραμένει πάντα δίπλα σας… Με ξεχωριστές εγκαταστάσεις 1700τμ, τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, πολύχρονη εμπειρία και το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό, το μοναδικό στο είδος του after sales service είναι εδώ για να φροντίζει εσάς και το αυτοκίνητό σας. Autogas Tsopelogiannis. Σήμερα κιόλας! Επιλέξτε υγραεριοκίνηση με την εγγύηση της Autogas Tsopelogiannis και βγείτε κερδισμένοι από το πρώτο κιόλας χιλιόμετρο. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί ή μπείτε στο www.tsopelogiannisautogas.gr Κεντρικό Κατάστημα Λ. Τατοΐου 101, Μεταμόρφωση 210 2835840 After Sales Service Λ. Τατοΐου 89, Μεταμόρφωση 210 2835840 Κατάστημα Ελληνικού Λ. Βουλιαγμένης 70, Ελληνικό 210 9626633 After Sales Service Λ. Βουλιαγμένης 70Α Ελληνικό 210 9626633 Autogas Tsopelogiannis Πάντα δίπλα σας και πάντα κερδισμένοι!