Δυναμικό παρών στην έκθεση αυτοκινήτου θα δώσει η Renault, με την αποκάλυψη του νέου Kadjar στο ελληνικό κοινό.

Η Teoren, αποκλειστικός εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα θα παρουσιάσει το Kadjar. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό crossover που χάρη στο σχεδιασμό, την ποιότητα και τους εξαιρετικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, προσφέρει μια νέα εμπειρία μετακίνησης. Το Renault Kadjar μέσω μιας σειράς προηγμένων τεχνολογικών εφαρμογών, αλλά και πλήθος πρακτικών λύσεων είναι σχεδιασμένο για διαδρομές σε κάθε -εντός ή εκτός δρόμου- διαδρομή.

Παράλληλα με το Kadjar, τους επισκέπτες της έκθεσης θα περιμένουν και τα υπόλοιπα δημοφιλή μοντέλα της μάρκας. Το Twingo, το πιο ευέλικτο 5πορτο πόλης, τα βραβευμένα Clio και Clio Sport Tourer, αλλά και το ιδιαίτερα δημοφιλές crossover, το Captur, παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο την υψηλή τεχνολογία, την κορυφαία ποιότητα, αλλά και την οδηγική αίσθηση της Renault.

Το παρόν στην έκθεση θα δώσει και, η άλλη μάρκα του Groupe, η Dacia, η οποία έχει ακολουθήσει εντυπωσιακή πορεία σε Ευρωπαϊκό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τα προσιτά Sandero Stepway και Duster, τα οποία βασιζόμενα στη στιβαρή τους κατασκευή, την υψηλή  πρακτικότητα, αλλά και τους αποδοτικούς κινητήρες της Renault, κάνουν και πάλι πραγματικότητα τη χαρά της μετακίνησης σε κάθε είδους διαδρομή.

Νίκος Τσάδαρης