Οι Ρεντ μπουλ έχουν κλέψει την παράσταση στο φετινό πρωτάθλημα της φόρμουλα 1 όχι μόνο λόγω των εντυπωσιακών εμφανίσεών τους στις πίστες, αλλά και λόγω της κόντρας που έχει προκύψει μεταξύ των πιλότων της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Αυστραλός οδηγός Μαρκ Γουέμπερ, ενοχλημένος από την αντιμετώπιση της ομάδας του αμέσως μετά τον αγώνα στο Σίλβερστόουν μετά τη νίκη του τόνισε όλο νόημα «Όχι και άσχημα για τον δεύτερο πιλότο».

Όπως ήταν φυσικό, τέτοιες εμπρηστικές δηλώσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον των απανταχού δημοσιογράφων που ασχολούνται με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όταν λοιπόν έγινε στον Αυστραλό πιλότο η ερώτηση καταπόσο έχει μετανιώσει για τις συγκεκριμένες δηλώσεις, εκείνος χαρακτηριστικά δήλωσε, «Δεν έχω να μετανιώσω για τίποτα. Είναι ένα σπορ και τα πράγματα συμβαίνουν στην ένταση της στιγμής. Είμαστε μια πολύ –πολύ δυνατή ομάδα, οι μηχανικοί και όλοι όσοι εργάζονται στη Red Bull είναι πολύ καλοί. Ήταν μια μοναδική κατάσταση και φυσικά μάθαμε από αυτή και θα συνεχίζουμε να πιέζουμε από εδώ (σ.σ. γερμανικό γκραν πρι)».