Μετά τα εντυπωσιακά πρωτότυπα DeZir και Captur που μας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς η Renault, ήλθε η σειρά για ακόμη ένα, με πολυμορφικά στοιχεία και την ονομασία Frendzy. Το αυτοκίνητο διαθέτει πολλά στοιχεία πολυχρηστικότητας, ενώ για την κίνηση του χρησιμοποιείται ηλεκτρική τεχνολογία.

Με το Frendzy, η Renault θέλει να συνδυάσει τη διασκέδαση με την εργασία, και για το λόγο αυτό εκτός από την όμορφη όσο και δημιουργική σχεδίαση, διαθέτει στοιχεία όπως η 37 ιντσών οθόνη που φιλοξενείται στη δεξιά συρόμενη πόρτα του αυτοκινήτου, και μπορεί να εμφανίζει διάφορα μηνύματα, ή ακόμη και οι οθόνες αφής που υπάρχουν στην πίσω πλευρά των εμπρός καθισμάτων για να απασχολούνται οι πίσω επιβάτες.

Το αυτοκίνητο δανείζεται για την κίνηση του, την ηλεκτρική τεχνολογία από το Renault Kangoo Z.E., το οποίο να θυμίσουμε ότι χρησιμοποιεί ηλεκτροκινητήρα 60 ίππων και 226 Nm ροπής, με την αυτονομία στα 160 χιλιόμετρα, και την τελική ταχύτητα στα 130 χ.α.ω. Το νέο ηλεκτρικό MPV της Renault θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση της Φρανκφούρτης το Σεπτέμβριο.