Στην έκθεση της Σαγκάης που θα γίνει τον επόμενο μήνα η BMW ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει την υβριδική έκδοση της νέας 5άρας. Αυτό ανακοίνωσε ο CEO της εταιρείας, λέγοντας επίσης ότι το μοντέλο θα βασίζεται στην έκδοση με το μεγάλο μεταξόνιο, και θα φέρει τεχνολογία «plug-in hybrid».

Το νέο έχει ήδη διαρρεύσει από τον Ιανουάριο, όμως τώρα η BMW μέσα από τις δηλώσεις του Norbert Reithofer (CEO της εταιρείας) επιβεβαιώνει πλέον πως το αυτοκίνητο θα το δούμε τον επόμενο μήνα. Το ντεμπούτο του θα γίνει στην έκθεση της Σαγκάης, ενώ αυτή τη στιγμή η εταιρεία αναφέρεται σε αυτό ως: «New Energy Vehicle».

Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για τη διάθεση του αυτοκινήτου εκτός της Κινέζικης αγοράς, αφού ο Reithofer δηλώνει ότι το μοντέλο θα προέρχεται από την Κίνα και θα προορίζεται επίσης για την Κίνα (τα ακριβή λόγια του ήταν: «from China for China»)!

Μεταξύ των λιγοστών προς το παρόν πληροφοριών που ανακοίνωσε, ο Reithofer ανέφερε ότι το αυτοκίνητο θα φέρει τεχνολογία plug-in hybrid, καθώς και ότι θα βασίζεται στην έκδοση της 5άρας με το μεγαλύτερο μεταξόνιο.

Πηγή: autotriti.gr