Μετά από περισσότερο από 70 χρόνια ιστορίας που έχουν κάνει την Porsche ένα από τα εμβληματικότερα brands του κόσμου, περισσότεροι από 200 καλεσμένοι έζησαν προ ημερών στην Μεταμόρφωση μια βραδιά αφιερωμένη στους φίλους και πελάτες της μάρκας.

Η Porsche γιόρτασε τα εγκαίνια του Porsche Center Αthens, την Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024, προσθέτοντας άλλη μια σελίδα στην ιστορία του Ομίλου Μοτοδυναμική, που από το 2011 κρατάει το τιμόνι της θρυλικής μάρκας στην Ελλάδα και την οδηγεί σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία. Αντλώντας έμπνευση από το brand purpose της εταιρείας, «Driven by Dreams», το ανανεωμένο κατάστημα θα αποτελέσει το νέο «Home for Dreamers», ένα μέρος όπου κάθε επισκέπτης μπορεί να κάνει πράξη τα όνειρά του.

Κατά τη διάρκεια του λόγου του, ο κύριος Κυριακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, αναφέρθηκε στο Vision του Ομίλου – A World of Sustainable Mobility – ένα όραμα που η Porsche φέρνει στη ζωή ηλεκτρικοποιώντας σταδιακά όλο και περισσότερα μοντέλα.

Τα εγκαίνια του Porsche Center Athens στάθηκαν αφορμή για την πρώτη πανευρωπαϊκή αποκάλυψη της νέας ηλεκτρικής Porsche Taycan, που είναι πιο ισχυρή, πιο γρήγορη, με αυξημένη αυτονομία και πιο σταθερή φόρτιση.

Η νέα Taycan αποτελεί μόνο την αρχή για το επόμενο κεφάλαιο της Porsche, η οποία έχει ως στόχο το 80% των νέων μοντέλων που θα παραδώσει ως το 2030 να είναι ηλεκτρικά.

Στην εκδήλωση των εγκαινίων έδωσαν το παρόν, περνώντας από το Porsche Red Carpet, σημαντικές προσωπικότητες της επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής της Ελλάδας, όπως επίσης και εκπρόσωποι των Μέσων Ενημέρωσης.