Η Nissan Formula E Team άνοιξε λογαριασμό στην 10η Σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E, με μια εξαιρετική εμφάνιση, για να σκοράρει 26 πόντους στον Γύρο 3 στην Diriyah.

Μετά από μια απογοητευτική Παρασκευή, όπου ο Oliver Rowland τερμάτισε 13ος και ο Sacha Fenestraz αποσύρθηκε με ζημιά, η ομάδα επανήλθε δυνατή στον δεύτερο αγώνα. Ο Γαλλο-αργεντινός Fenestraz πήρε την πρώτη θέση στον Προκριματικό Όμιλο Α, με τον Rowland να τον συνοδεύει στις μονομαχίες αφού σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στον όμιλο Β. Ενώ ο Fenestraz αποκλείστηκε στα προημιτελικά, ο Βρετανός Rowland κέρδισε και στις τρεις μονομαχίες, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο σε κάθε στάδιο.

Στον αγώνα των 36 γύρων, κάτω από τα φώτα της Diriyah, ο Rowland έχασε μια θέση από την εκκίνηση, προτού περάσει στην τρίτη θέση στη φάση του Attack Mode. Παρόλα αυτά, κράτησε έναν πολύ καλό ρυθμό και πίεσε για τη δεύτερη θέση στα τελευταία στάδια, τελικά παρέμεινε στην 3η και έτσι επέστρεψε στο βάθρο στον δεύτερο μόλις αγώνα από όταν επέστρεψε στην ομάδα. Εν τω μεταξύ, ο Fenestraz πάλεψε σκληρά με αρκετούς κοντά του και εντάχθηκε στην στις πρώτες θέσεις στους τελευταίους γύρους, κερδίζοντας τους πρώτους πόντους της σεζόν τελικά στην έκτη θέση.

Η Formula E μπαίνει τώρα σε διάλειμμα επτά εβδομάδων, επιστρέφοντας για το São Paulo E-Prix στις 16 Μαρτίου.