Το Škoda Kodiaq είναι ένα από τα best-seller στην κατηγορία του με κύριο χαρακτηριστικό τους τεράστιους χώρους που διαθέτει, έχοντας δυνατότητα φιλοξενίας έως και επτά επιβατών. Η μελετημένη εργονομία συνδυάζει την πρακτικότητα με μια σειρά Simply Clever λύσεων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, ενώ τα υψηλής ποιότητας υλικά
προσφέρουν αίσθηση πολυτέλειας. Το μεγάλο SUV διαθέτει από εξελιγμένα συστήματα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης μέχρι ψηφιακές λειτουργίες ευκολίας, ενώ τα κορυφαία συστήματα υποβοήθησης του οδηγού εξασφαλίζουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης στην οδήγηση.

Τώρα, η Škoda προσφέρει μια σειρά από νέες εκδόσεις του Kodiaq με επίκεντρο την έκδοση με τον βενζινοκινητήρα 1.5 TSI ACT 150 ίππων, ενώ για ιδιαίτερα χαμηλό κόστος κίνησης υπάρχει η έκδοση diesel 2.0 TDI 150 ίππων η οποία συνδυάζεται και με σύστημα τετρακίνησης.

Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG7 και τον πλούσιο εξοπλισμό Style, στον οποίο περιλαμβάνεται και το ηλεκτρικό άνοιγμα/κλείσιμο της πόρτας του χώρου αποσκευών.

Το αναβαθμισμένo Kodiaq είναι τώρα διαθέσιμο σε τιμές από 41.000 € με πλούσιο εξοπλισμό, ενώ για την έκδοσή του 2.0 TDI 150 ίππων υπάρχει ετοιμοπαράδοτος περιορισμένος αριθμός αυτοκινήτων.