Tην ακόλουθη ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους τους Μοτο-Αγανακτισμένους από τη Βόρεια Ελλάδα να κατεβούν την Τρίτη στην Αθήνα, εξέδωσε το κίνημα των «Αγανακτισμένων» στις Σέρρες.

«Προσκαλούμε όλους τους Μοτο-Αγανακτισμένους από τη Βόρεια Ελλάδα μέσα από αυτή την εκδήλωση για συγκέντρωση και κάθοδο στην Αθήνα. Στις 28/6/2011 και ώρα 12:00 μ.μ. θα ξεκινήσουμε όλοι μαζί από τον Λευκό Πύργο με προορισμό την Πλατεία Συντάγματος.

Οι μοτοσικλετιστές των νομών Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας, Καβάλας, Σερρών, Κιλκίς, Θεσσαλονίκης να βρίσκονται στις 28/6/2011 και ώρα 11:00 π.μ. το αργότερο, συγκεντρωμένοι στον Λευκό Πύργο. Οι μοτοσικλετιστές των υπόλοιπων νομών προς την κάθοδό μας στην Αθήνα να μας αναμένουν επί της Εθνικής Οδού την προβλεπόμενη ώρα άφιξης.

Αναμενόμενη ώρα άφιξης έξω από την Αθήνα στις 19:00 μ.μ. όπου θα συναντηθούμε με Μοτο-Αγανακτισμένους Αττικής και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την πορεία μας για την Πλατεία Συντάγματος. Καλείστε να διαδώσετε αυτή την εκδήλωση όπως και να οργανωθείτε κατά τόπους για να είστε στη Θεσσαλονίκη ή για να συναντήσετε την πορεία προς Αθήνα στις 28/6/2011».