Τελικά, υπάρχει ακόμα ρατσισμός εναντίον όσων έχουν τατουάζ ή όχι; Μια γυναίκα από την Ουαλία του Ηνωμένου Βασιλείου, που έχει 800 τατουάζ, λέει ότι δυσκολεύεται να βρει δουλειά επειδή τα αφεντικά κρίνουν την εμφάνισή της λόγω των τατουάζ.

Η 46χρονη Melissa Sloan είχε στο παρελθόν δουλειά καθαρίστριας τουαλετών, αλλά λέει ότι δεν έχει καταφέρει να βρει παρόμοια δουλειά, εξαιτίας της τέχνης που κοσμεί το πρόσωπο και το σώμα της. «Δεν μπορώ να βρω δουλειά», δήλωσε η Sloan, σύμφωνα με το nypost.com. «Έκανα αίτηση για δουλειά καθαρίστριας τουαλετών εκεί που μένω και δεν με παίρνουν λόγω των τατουάζ μου».

«Ο κόσμος έχει πει ότι δεν είχα ποτέ στη ζωή μου δουλειά, αλλά είχα μία φορά και δεν κράτησε πολύ», πρόσθεσε η μητέρα δύο παιδιών. «Αν κάποιος μου προσέφερε μια δουλειά αύριο, θα πήγαινα να δουλέψω – θα δεχόμουν αυτή την προσφορά».

Η Sloan άρχισε να κάνει τατουάζ στην ηλικία των 20 ετών και γρήγορα εθίστηκε. Παρά τη δυσκολία που αντιμετωπίζει να βρει δουλειά, η Ουαλίδα δήλωσε ότι εξακολουθεί να κάνει έως και τρία νέα τατουάζ κάθε εβδομάδα, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «εθισμένη».

«Αν φτάσω μέχρι τα 70 θα εξακολουθώ να τα κάνω», δήλωσε. «Κάθε κομμάτι του δέρματος θα είναι καλυμμένο, ακόμη και αν μελανιάσω. Το πρόσωπό μου έχει ήδη μελανιάσει – μοιάζω με στρουμφάκι».

Η Sloan έχει ιδιαίτερη προτίμηση στα τατουάζ στο πρόσωπο και δεν έχει μείνει σημείο χωρίς τατουάζ στο σώμα της. Κάποια παλιά της τατουάζ, τα έχει περάσει από πάνω έως και τρεις φορές, δημιουργώντας ένα κολάζ σε όλο της το πρόσωπο. «Έχω τρία στρώματα τατουάζ στο πρόσωπό μου. Πιθανότατα έχω τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο, και αν όχι, τότε με τον ρυθμό που συνεχίζω, μάλλον θα έχω στο τέλος», ανέφερε.

Ωστόσο, η Sloan πιστεύει ότι είναι τα τατουάζ στο πρόσωπό της που κάνουν τους ανθρώπους να κρίνουν βιαστικά για εκείνη. Η ίδια δήλωσε ότι η έλλειψη εργασίας δεν είναι η μόνη δυσκολία που έχει αντιμετωπίσει. Η μητέρα έχει επίσης απαγορευτεί από την τοπική παμπ και από το σχολείο των παιδιών της, εξαιτίας της εμφάνισής της.

Παρ’ όλα αυτά, η προκλητική λάτρης των τατουάζ δεν κάνει πίσω. «Θα ήθελα να γίνω κάτοχος ενός ρεκόρ, είναι απλά κάτι διαφορετικό», δήλωσε. «Προσπαθώ να μπω στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες».