Το μεγαλύτερο μυστικό της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας φαίνεται πως αποκαλύφθηκε καθώς σύμφωνα με το βιβλίο «King Corp: El Imperio nunca contado de Juan Carlos I», ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος έχει μια εξώγαμη κόρη!

Ο βασιλιάς της Ισπανίας έχει τρία (επίσημα) παιδιά με την πριγκίπισσα Σοφία, την Έλενα, την Κριστίνα και τον βασιλιά Φελίπε, ωστόσο στη συζήτηση πλέον μπαίνει και άλλη μια κόρη, σύμφωνα πάντα με το βιβλίο που συνέγραψαν οι Χοσέ Μαρία Όλμο και Νταβίντ Φερνάντεζ.

Όπως αναφέρει η El Confidencial, η άγνωστη κόρη του Χουάν Κάρλος ονομάζεται Αλεχάντρα και έχει ένα γιο, ενώ έμαθε την αλήθεια για τον βιολογικό της πατέρα από τον άνδρα που πίστευε η ίδια πως είναι ο πατέρας της. Η γυναίκα δεν διεκδίκησε ποτέ κάποιο αξίωμα από τον Ισπανό βασιλιά.

Σύμφωνα με το βιβλίο, έχει γεννηηθεί στα τέλη της δεκαετία του ’70 ενώ άπαντες στο παλάτι της Μαδρίτης γνωρίζουν την ύπαρξή της. Ο φόβοας μάλιστα, του Χουάν Κάρλος ήταν πως ο Φελίπε και η Αλεχάντρα θα συναντιόντουσαν, καθότι η γυναίκα είναι στην αριστοκρατεία της Ισπανίας, και θα ερωτεύονταν, οπότε και αποφάσισε να αποκαλύψει το μυστικό.

Η ιστορία συνεχίζεται, με την αποκάλυψη να είναι γνωστή σε όλη την ισπανική ελίτ, όμως μια άτυπη συμφωνία σιωπής δεν επέτρεψε τη διαρροή του προς τον Τύπο.

Όσο για την ταυτότητά της, το δημοσίευμα αναφέρει πως η μητέρα της και ο πατέρας της (τουλάχιστον αυτός που πίστευε) είναι πολύ διάσημοι και η γέννησή της καλύφθηκε από τον Τύπο της εποχής.

Φυσικά, το παλάτι δεν έχει προχωρήσει σε καμία δήλωση.