Ένα φρικιαστικό γεγονός έγινε στην Κένυα, αυτή τη φορά με θύτη μια 24χρονη μητέρα και θύμα το 2χρονο παιδάκι της. Η μητέρα εμφανίστηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε το 2χρονο παιδί της, ενώ μετά φέρεται να άνοιξε το σώμα του και να έφαγε το συκώτι του. Τώρα, βρίσκεται υπό αστυνομική επιτήρηση στην Kitengela της Κένυας.

Την Τρίτη απαγγέλθηκαν κατηγορίες στην Olivia Kaserran για το φόνο του παιδιού της το βράδυ της Κυριακής, αλλά η ίδια δεν απολογείται, καθώς ο ανακριτής ζήτησε από το δικαστήριο να επιτρέψει την κράτησή της υπό αστυνομική επιτήρηση για 13 ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών. Το δικαστήριο της χορήγησε 10 ημέρες κράτησης.

Η 24χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για μια ζαλάδα μετά την τρομακτική επίθεση που κατέγραψαν οι γείτονες σε βίντεο.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη πριν τη μεταφέρουν με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα, η Kaserran λέει ότι επιτέθηκε στο ίδιο της το παιδί επειδή μισεί τον εαυτό της και λέει ότι υποφέρει πολύ. Η τεταρτοετής φοιτήτρια σε ένα τοπικό πανεπιστήμιο, λέει ότι πρώτα ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά μετά άλλαξε γνώμη και μαχαίρωσε πολλές φορές το παιδάκι της. «Μισώ τον εαυτό μου. Υποφέρω από χαμηλή αυτοεκτίμηση», είπε η θύτης.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης το βράδυ της Κυριακής, οι γείτονες παρακολουθούσαν με τρόμο τη γυναίκα να μαχαιρώνει το κορίτσι και να κόβει το σώμα του. Οι γείτονες έσπευσαν στο σπίτι αφού άκουσαν κραυγές. Στην αρχή, νόμιζαν πως εγκληματίες επιτίθενται στο σπίτι, αλλά, αντ’ αυτού, βρήκαν τη νεαρή μητέρα εντελώς γυμνή και να επιτίθεται βίαια στην κόρη της.

Η Kaserran μαχαίρωσε το μωρό αρκετές φορές καθώς τραγουδούσε νανουρίσματα και οι γείτονες παρακολουθούσαν από το παράθυρο, χωρίς να μπορέσουν να βοηθήσουν. Η μητέρα είχε κλειδωθεί μέσα στο σπίτι με το μωρό.

Όταν οι γείτονες κατάφεραν να σπάσουν την πόρτα και να μπουν στο σπίτι, το μικρό παιδί είχε ήδη πεθάνει και η μαμά κατέρρευσε. Ένας γείτονας εξηγεί ότι το παιδί έκλαιγε και φώναζε το όνομα της μαμάς του. «Η γυναίκα έτρωγε το συκώτι του μωρού της ενώ εμείς παρακολουθούσαμε», αναφέρει ένας αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με το bbc.com.

Ένα ακόμα περιστατικό που σοκάρει την Κένυα

Η υπόθεση αυτή έρχεται καθώς ο θάνατος των μελών μιας «αίρεσης λιμοκτονίας» που πέθαναν αφού υπάκουσαν στο κάλεσμα του ηγέτη τους να νηστέψουν και να συναντήσουν τον Ιησού, εξακολουθεί να σοκάρει τους Κενυάτες.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο πάστορας Paul Mackenzie Nthenge, ο οποίος διευθύνει την Good News International Church, φέρεται να είπε στους οπαδούς του να νηστέψουν και να πεθάνουν από ασιτία.

Η αστυνομία της Κένυας λέει ότι εξακολουθεί να ανακτά περισσότερα πτώματα νεκρών από ομαδικούς τάφους που βρίσκονται μέσα σε ένα δάσος. Τα πτώματα που φτάνουν τα 95.