Απρόσεχτος φάνηκε ξανά ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ αλλά οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας για άλλη μια φορά δεν του τη… χάρισαν. Βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει τον Ρίσι Σούνακ να απολαμβάνει στο πλευρό της συζύγου του μια χαλαρή βόλτα στο Χάιντ Παρκ, στην καρδιά του Λονδίνου, ενώ τους συντροφεύει η αγαπημένη τους σκυλίτσα Νόβα.

Το ζευγάρι, κάποια στιγμή έβγαλε το λουρί από το σκυλί και του επέτρεψαν να κάνει τη βόλτα του στο πάρκο ελεύθερο. Κίνηση που όμως παραβαίνει τους σχετικούς κανονισμούς οι οποίοι αναφέρουν πως οι ιδιοκτήτες σκύλων πρέπει να φορούν λουρί στα κατοικίδιά τους, όταν πλησιάζουν τη λίμνη Serpentine στο πάρκο.

Αστυνομικοί, όπως αναφέρει η washingtonpost.com πλησίασαν τον Ρίσι Σούνακ και την σύζυγό του και τους έκαναν παρατήρηση γιατί η Νόβα, το Red Fox λαμπραντόρ του ζεύγους έκανε βόλτα και έτρεχε ελεύθερη πέρα δώθε. Μετά την επίπληξη, ο Βρετανός πρωθυπουργός έπιασε το σκυλί από το κολάρο του και η σύζυγό του, του φόρεσε το λουρί.

Στα πρώτα πλάνα του βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται μια πινακίδα που επισημαίνει ότι «οι ιδιοκτήτες σκύλων πρέπει να τους κρατούν με λουριά» κι ότι «είναι αδίκημα» σύμφωνα με νόμο του 1981 η ενόχληση της άγριας ζωής» από σκύλους.

Υπενθυμίζεται πως τον περασμένο Ιανουάριο αστυνομικοί έκοψαν πρόστιμο στον Σούνακ, επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας ενώ καθόταν στο πίσω κάθισμα αυτοκινήτου.

@lucy.mdc

Please contact Andy Crick at Jam Press [email protected] for use of this video thanks #rishisunak#eww #votetoriesout

♬ Boy’s a liar Pt. 2 – PinkPantheress & Ice Spice